cuburi de gheata
GHEAȚOMETRU

Gheatometru
ANOTIMPcuburi de gheata
COMANDA ACUM

cuburi de gheata

Intrebari Frecvente Gheata

CUBURI DE GHEATA

In cat timp se topeste o punga cu gheata?

In mediul ambiant, la temperatura de 30 de grade, in circa 3 ore. Daca se pastreaza intr-o lada termoizolanta se pastreaza pana la 12-15 ore.

Cuburile de gheata sunt corespunzatoare consumului uman?

Cuburile de gheata ICELANDIA corespund consumului uman. Materia prima din care sunt produse, apa, este filtrata si tratata pana la nivelul microbiologic pur.

Cate cuburi de gheata contine o punga?

Punga de 2 kg contine circa 65 cuburi de gheata.

De cata gheata am nevoie pentru petrecerea mea?

Icelandia iti pune la dispozitie un calculator cu ajutorul caruia sa iti calculezi necesarul de gheata, in functie de numarul de invitati si de anotimp.

SCULPTURI DE GHEATA

Cat rezista o sculptura de gheata?

In functie de dimensiuni si complexitate poate rezista la temperatura ambientala intre 6 si 10 ore fara a-si pierde din detalii. Dupa aceasta perioada de timp lucrarea isi pierde din detaliile esentiale iar topirea completa survine dupa 20 - 24 ore.

Cum se realizeaza sculpturile de gheata?

Sculpturile de gheata sunt lucrate exclusiv manual de catre artistii nostri experimentati. Ceea ce trebuie retinut este faptul ca nu utilizam molduri sau matrite pentru a realiza sculpturile de gheata. De fapt exista o mare diferenta vizuala intre o sculptura de gheata adevarata si o -sculptura de gheata- realizata in matrita iar multi clienti s-au si convins de acest lucru pana acum.

Ce fel de unelte utilizati atunci cand realizati aceste sculpturi de gheata?

Poate pare ciudat dar cele mai utilizate unelte sunt: fierastraul electric (drujba), polizorul manual (flexul), dalte pentru sculpturi de gheata. Dar aceste unelte ar insemna nimic fara maiestria deosebita a celor care lucreaza cu ele.

Cat dureaza executia unei sculpturi de gheata?

De la cateva ore pentru sculpturi de gheata realizate dintr-un singur bloc de gheata (monoblock), pana la cateva zile pentru sculpturi de gheata realizate din mai multe blocuri de gheata (multiblock). De asemenea termenul de executie poate fi dat si de complexitatea si nivelul de detaliere ale sculpturii de gheata.

Cum reusiti sa realizati sculpturi de gheata perfect translucide?

Materia prima este secretul, adica blocurile de gheata. Acestea sunt produse in masini special concepute pentru fabricarea blocurilor pentru sculpturi de gheata. In urma unui proces lent de inghetare de circa 3-4 zile rezulta un bloc de gheata perfect translucid din care se realizeaza ulterior sculptura de gheata.

Se pot realiza sculpturi de gheata in care sa se introduca diverse materiale?

Desigur. Se pot insera aproape orice fel de lucruri: obiecte vestimentare, fotografii, flori, fructe, etc...

Ce fac cu apa rezultata din topirea sculpturii de gheata?

Nu trebuie sa va faceti griji! Odata cu livrarea sculpturii de gheata va asiguram si vase de drenaj pentru asigurarea unei scurgeri optime, astfel incat sa nu apara niciun disconfort pe perioada evenimentului.

BLOCURI DE GHEATA

La ce se folosesc blocurile de gheata?

Din blocurile de gheata se realizeaza sculpturi de gheata sau decoruri deosebite pentru campanii de publicitate, filmari sau multe alte evenimente.
cuburi de gheata