cuburi de gheata
GHEAȚOMETRU

Gheatometru
ANOTIMPcuburi de gheata
COMANDA ACUM

cuburi de gheata

Misiune - Valori - VIziune

VIZIUNEA ICELANDIA

care este scopul pentru care existam?

Sa ne aducem contributia la imbunatatirea standardului de viata in Romania, oferind un produs alimentar complementar, indispensabil vara si necesar iarna, nelipsit unui stil de viata occidental: Gheata Alimentara.

MISIUNEA ICELANDIA

ce facem pentru a ne indeplini scopul?

Misiunea noastra este sa reimprospatam viata de zi cu zi. Sa fim furnizorul preferat, de clasa internationala, pentru retaileri si locatiile de divertisment. Sa fim un excelent loc de munca, invatare si crestere, ca o echipa.


VALORILE ICELANDIA

Integritate si Caracter:

Sunt trasaturi fundamentale in companie, asumate si dovedite in timp de fiecare coleg, si sunt primordiale pentru cei care doresc sa ni se alature.

Prin Integritate intelegem insusirile de a fi cinstit, incoruptibil, onest  precum si capacitatea de a fi si a rămâne intact din punct de vedere moral si etic.
Prin Caracter intelegem o personalitate ferma care se manifesta prin perseverenta, vointa ferma, corectitudine şi loialitate fata de cei cu care si pentru care muncesti.
Fondatorii companiei au inteles, dupa multi ani de provocari majore si munca interioara, ca trasaturile de mai sus sunt vitale pentru ca o companie sa poata rezista si prospera pe termen lung.

Creativitate:

Credem cu tarie ca orice fiinta umana este creativa atunci cand i se acorda increderea, libertatea si sansa de a-si manifesta pe deplin aceasta capacitate. Cu totii venim pe lume cu un urias potential creativ doar ca, undeva pe parcursul vietii, il cedam celor care ne repeta obsesiv: “Nu poti face asta, nu esti in stare”. Noi am ales sa ne luam inapoi aceasta putere. Fii binevenit la bord.

 

Invatare:

Citim, actionam, experimentam si invatam. Nimeni nu vine pe lume “invatat”, insa putem dezvolta disponibilitatea de a invata. Cititul ne ajuta sa “stim despre lucruri”. Actiunea şi experimentarea ne ajuta sa “cunoastem lucrurile”. Sunt doua aspecte total opuse dar care se completeaza. Astfel are loc adevarata invatare. Astfel devenim mai buni.

Atitudine:

Ne manifestam cu candoare dar suntem fermi cand vine vorba de competitivitate si lucrul bine facut. Bunatatea si compasiunea ne caracterizeaza de asemenea si dovedim un respect profund pentru demnitatea celor cu care interactionam zi de zi.

Implicare Sociala:

Pentru ca oamenii de la gheata nu au inimi de gheata, credem cu tarie in “unitate in diversitate”. Adica in faptul ca, la cel mai profund nivel, suntem cu totii o singura fiinta. De aceea afirmam ca fiecare fiinta are dreptul la o viata mai buna iar singurul mod prin care ne putem bucura de o viata mai buna este sa ii ajutam pe cei in nevoie.

 

 

cuburi de gheata